Παναθηναϊκός: Οι λόγοι που επέλεξε Γκάνεα ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Τα ποσά του deal με Γκανέα και η διάρκεια του συμβολαίου

Ο Γιοβάνοβιτς κατέληξε για συγκεκριμένους λόγους στον Γκάνεα για να «κλειδώσει» δίδυμο με τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το newspao.gr εξηγεί…

Βασικό κριτήριο για την απόκτηση του Ρουμάνου μπακ αποτέλεσε το γεγονός πως εκείνος προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στην Ελλάδα με καλές εμφανίσεις, οπότε, δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Ακόμα, παίζει επιθετικά με στυλ αντίστοιχο του Χουάνκαρ, οπότε, στις μέρες που δεν θα είναι διαθέσιμος ο Ισπανός, ο Ιβάν δεν θα χρειαστεί να αλλάξει τακτική, μιας και θα περιμένει να πάρει τα ίδια από τον Γκάνεα. Ακόμα, μπορεί να παίξει και σε σύστημα 3-5-2, αν το επιβάλλουν οι συνθήκες.

Το οικονομικό έπαιξε ρόλο με το Τριφύλλι να ξοδεύει 250.000 ευρώ για τον αντικαταστάτη του Χατζηθεοδωρίδη στο ρόστερ.

Τέλος, γνωρίζει την ισπανική γλώσσα, έχει αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, οπότε, θα υπάρξει καλή χημεία και συνεργασία με Χουάνκαρ – Αϊτόρ στα αριστερά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News