Παναθηναϊκός: Οι κρίσιμες μεταγραφές σε «1», «4» και «5»

Παναθηναϊκός: Το stop στις... μεταγραφές, το μπάτζετ και το «πράσινο» ΟΑΚΑ

Αναζητείται προπονητής και πλέι μέικερ που θα φέρουν στο ΟΑΚΑ μια επίθεση πάνω στην οποία θα δουλεύει η ομάδα από την αρχή της σεζόν και θα αποδίδει γιατί θα είναι δομημένη έτσι ώστε να αναμειγνύει όλους τους παίκτες στο παιχνίδι και με τη ροή της θα δημιουργεί ευκαιρίες για όλους. 

Δεν είναι εύκολο να συμβεί, θα χρειαστεί χρόνος να «δέσει» όλο αυτό, μα οι σπασμωδικές κινήσεις της προηγούμενης διετίας φανερώνουν ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να ξεκολλήσεις από το τέλμα.

Διαλέγεις προσεκτικά τα υλικά που θες και μετά αφήνεις τους υπεύθυνους να κάνουν παιχνίδι. Ουσιαστικά μιλάμε για μια επίθεση κίνησης η οποία θα δημιουργεί συνεχή ροή στο παιχνίδι σου μεταφέροντας τη μπάλα από τη μια άκρη του μισού γηπέδου στην άλλη και παράλληλα θα δίνει στον προπονητή περιθώριο να εισάγει δικές του καινοτομίες πάντα με βάση τις δεξιότητες των αθλητών.

Ο Παναθηναϊκός για αυτό τον τύπο επίθεσης πρέπει να πάρει παίκτες που να μπορούν να ποστάρουν στο «4» και στο «5», να σουτάρουν από μακριά αξιόπιστα και φυσικά να αποκτήσει βαρβάτο παίκτη για τη θέση του πλέι-μέικερ που θα δίνει κατευθυντήριες γραμμές.
Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News