Παναθηναϊκός: Οι φαρμακερές ατάκες του Πρίφτη είχαν αιτία!

Παναθηναϊκός: Οι φαρμακερές ατάκες του Πρίφτη είχαν αιτία!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το -12 στο 14΄ (37-25) και με αμυντική συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε σχετικά άνετα στη δεύτερη νίκη του στην Α1 Ανδρών/Basket League και πρώτη μακριά από το ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν ήταν ικανοποιημένος από όσα είδε στο χθεσινό παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θα ήθελε η ομάδα του να έχει μια πιο σταθερή απόδοση στα παιχνίδια της και να μην παρουσιάζει μεταπτώσεις.

Δεν ήταν τυχαίες άλλωστε οι ατάκες του μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε:

“Σε πολλά κομμάτια δεν είμαστε καλοί ακόμα. Ό,τι κάνουμε, το θέλουμε σε πιο σταθερή μορφή, είτε στην επίθεση, είτε στην άμυνα. Δεν έχουμε ξεκινήσει όσο καλά θα θέλαμε. Ταυτόχρονα στην Ευρωλίγκα έχουμε να διαχειριστούμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποια εκτός έδρας νίκη. Παλέψαμε στη Βιτόρια, ας πούμε ότι παλέψαμε στη Μακάμπι… για ένα δεκάλεπτο. Το μπάσκετ είναι ενιαίο, δεν είναι ένα-δύο πράγματα”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News