Παναθηναϊκός: Οι επόμενες 5 μεταγραφές - Οι θέσεις

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Μια ανάσα από την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό είναι ο Χουάνκαρ, με την κίνηση αυτή να συμπληρώνει στο μεγαλύτερο μέρος της την άμυνα για τη νέα περίοδο, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Φαίνεται πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε ανανέωση. Ο Χουάνκαρ θα πάρει μια αύξηση, όχι στα χρήματα που ζητούσε αλλά στα επίπεδα που ήταν διατεθειμένος να δώσει ο Παναθηναϊκός. Έτσι θα κλείσει θετικά ένα σημαντικό θέμα, γιατί μιλάμε για τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας που τον ήθελε ο Γιοβάνοβιτς», ανέφερε.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις των «πράσινων»; «Σίγουρα θα αποκτηθεί ένα ακόμη αριστερό μπακ πίσω από τον Χουάνκαρ, αλλά και ένας αμυντικός που θα μπορεί να παίξει και βασικός. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει δύο χαφ και φυσικά σέντερ φορ που θα είναι σημείο αναφοράς. Για τον Γκατσίνοβιτς μέχρι τέλος Ιουνίου θα ξέρουμε. Υπάρχει κινητικότητα, κοιτάζουν πολλούς παίκτες και η ομάδα ρωτά για ποδοσφαιριστές. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να υπάρχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι».

Ακούστε το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News