Παναθηναϊκός: Οι δύο γκαρντ που προκρίνει ο Πρίφτης και η... έκπληξη

Παναθηναϊκός: Οι δύο γκαρντ που προκρίνει ο Πρίφτης και η... έκπληξη

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει καταλήξει σε δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τη θέση του PG, τους Νέιτ Ουόλτερς και Τζαλίν Σμίθ.

Ο πράσινος τεχνικός γνωρίζει καλά και εμπιστεύεται τον Νέιτ Ουόλτερς από τη συνεργασία τους στην Ούνιξ Καζάν. Και ο Αμερικανός πρώην γκαρντ της Ζάλγκιρις και της Μακάμπι δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει ξανά για τον Έλληνα προπονητή.

Από κει και πέρα, εναλλακτική λύση αποτελεί ο περιζήτητος Τζαλίν Σμιθ, ο οποίος έκανε σούπερ σεζόν με τη Λούντσβιγκμπουργκ (15,7π., 5,5ασ., 5,2ριμπ., 1,8κλ.) στο πρωτάθλημα της Γερμανίας. Το κασέ του ανέρχεται στις 550.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν κι άλλοι «μνηστήρες» από την Ευρωλίγκα.

Ωστόσο, υπάρχει και το σενάριο της έκπληξης. Ο Πρίφτης να μην αποκτήσει κάποιον εκ των δύο, και να βγάλει άσο… από το μανίκι του!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News