Παναθηναϊκός: Οι δύο διατάξεις ενόψει ΑΕΚ, με συν και πλην

Παναθηναϊκός: Οι δύο μεταγραφικοί στόχοι σε 15 μέρες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει την ομάδα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμα για την διάταξη των παικτών του.

Ο Σέρβος προπονητής έχει στο μυαλό του δύο συστήματα. Το πρώτο είναι αυτό που χρησιμοποίησε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό δηλαδή το 4-2-3-1.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Τσέριν θα είναι δίπλα στο Πέρεθ και ο Αϊτόρ θα αγωνιστεί στο 10. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Παλάσιος και Βέρμπιτς ενώ ο Σπόραρ θα ξεκινήσει στην κορυφή.

Το μεγάλο μείον αυτής της διάταξης είναι η αριστερή πλευρά καθώς οι Γκάνεα και Βέρμπιτς δεν έχουν ακόμη αποκτήσει χημεία.

Το δεύτερο σύστημα που σκέφτεται ο Γιοβάνοβιτς είναι το κλασσικό του 4-3-3. Σε αυτή τη περίπτωση το Τριφύλλι θα παραταχθεί με τους Πέρεθ, Τσέριν, Κουρμπέλη στο κέντρο ενώ οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Σπόραρ θα συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα στην επίθεση.

Συνοψίζοντας, το πιο πιθανό σενάριο είναι το 4-3-3 καθώς με αυτό το σύστημα η ομάδα έχει κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις της και προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στους παίκτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News