Παναθηναϊκός: Οι χειμερινές μεταγραφές και η αναμονή για Γιόβιτς

Παναθηναϊκός - Άρης: Η... εντεκάδα του Τριφυλλιού

Μέχρι πέρσι ασχολούμασταν πάντα με τα χειμερινά «ψώνια» που είχαν καθιερωθεί από το 2012 όταν η σκυτάλη πέρασε στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η παράδοση δεν έσπασε ούτε φέτος με τον Στέφαν Γιόβιτς όμως άλλο ο γεμάτος προβλήματα Σέρβος κι άλλο οι διάφοροι Χεζόνια, Τζέημς που μας έρχονταν, ακόμα και ο Αλεσάντρο Τζεντίλε (που πέρασε και δεν άγγιξε) με στόφα σταρ πάτησε ελληνικό έδαφος.

Στο μπάσκετ υπάρχει το δείγμα της πρώτης φάσης το οποίο σου δίνει μια καλή εικόνα των κομματιών που πρέπει να βελτιώσεις.

Η κίνηση ή οι κινήσεις που θα γίνουν αργότερα έχουν ως πρώτο κριτήριο τη χημεία του συνόλου σε ένα ήδη χτισμένο ροτέησον.

Στόχος λοιπόν είναι να δοθεί ποιοτική ώθηση χωρίς να ανακατευτεί πολύ η τράπουλα και μπερδέψει την ομάδα.

Με τις χειμερινές ενισχύσεις των τελευταίων ετών μια χαρά πήγε το τριφύλλι, πήρε τους ελληνικούς τίτλους και πάλεψε (με εξαίρεση πέρσι) για φάιναλ-φορ. Αναμένουμε την τελική ευθεία για να ανακαλύψουμε πόσο κομβική θα αποδειχθεί η μεταγραφή Γιόβιτς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News