Παναθηναϊκός: Οι αυτονόητες επιλογές και οι σίγουρες μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Καλωσόρισαν τον Κώτσιρα στο τριφύλλι (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στα πλάνα του να αποκτήσει ή να αναδείξει ποδοσφαιριστές που θα δέσουν ανασταλτικά τον άξονα του.

Ο Παναθηναϊκός έχει προϋποθέσεις να δημιουργήσει ομάδα που θα παίζει δυνατό physical game με ποδοσφαιριστές όπως ο Αλεξανδρόπουλος, ο Κουρμπέλης και μερικούς ακόμα που αναζητούνται στο μεταγραφικό παζάρι.

Χρειάζεσαι πάση θυσία αναπληρωματικό 6άρι, εσωτερικούς χαφ, κι ίσως δεξί μπακ, αφού δεν είμαστε βέβαιοι ότι ο Κώτσιρας μπορεί να σταθεί.

Το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία του Σέρβου να ξεκαθαρίσει το ρόστερ και να χτίσει μία σκληρή ομάδα χωρίς παθογένειες στο παιχνίδι της και δίχως να υπάρχουν ποδοσφαιριστές έτοιμοι να τα διαλύσουν όλα, τρέμοντας το βάρος της ευθύνης και μη μπορώντας να πάρουν τα πόδια τους.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του με την δουλειά τους, πρέπει να δημιουργήσουν σύνολο, απλά πρέπει να γίνουν το καλοκαίρι οι αυτονόητες επιλογές. Από τους παίκτες, πάντως, που «χτυπά» η διοίκηση δεν φαίνεται πως έχει ανέβει ο πήχης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News