Παναθηναϊκός: Οι ατάκες του Ιβάν στα αποδυτήρια που «έπαιξαν» ρόλο!

Παναθηναϊκός: Οι ατάκες του Ιβάν στα αποδυτήρια που «έπαιξαν» ρόλο!

Μπορεί ένας αγώνας στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου σου να είναι πάντα δύσκολος και  σημαντικός αλλά το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη είχε γίνει ακόμα δυσκολότερο πριν την σέντρα για τους Πράσινους μετά τις νίκες των Άρη και Άεκ.

Ο Παναθηναϊκός είχε πέσει στην 5η θέση πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό αφού ο Άρης είχε κερδίσει στην έδρα του Πάοκ με 1-0 ενώ η Άεκ είχε κερδίσει τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ με 3-0.

Αυτό δημιούργησε ένα έξτρα άγχος στους παίκτες του Τριφυλλιού αφού ήξεραν ότι σε περίπτωση ήττας αθα έχαναν το πλεονέκτημα που είχαν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προπονητής των Πρασίνων Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάλαβε τι γινόταν και λειτούργησε γρήγορα με σκοπό να χαλαρώσει τους παίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα τους είπε: «Δεν μας απασχολεί τι κάνουν οι υπόλοιποι. Η μπάλα είναι στα δικά μας πόδια κι εμείς ούτως ή άλλως είχαμε εξαρχής στόχο να νικήσουμε απόψε…»

Η συγκεκριμένη ομιλία λειτούργησε ευεργητικά για τους παίκτες οι οποίοι έδειξαν πόσο πιστεύουν στον προπονητή τους αλλά και στην ομάδα και βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με το μαχαίρι στα δόντια πανηγυριζόντας στο τέλος ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News