Παναθηναϊκός: Οι απουσίες τροποποιούν το πλάνο της ενδεκάδας

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Μίλαν και Αλεξανδρόπουλο!

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό μπαίνει σήμερα στην τελική της ευθεία και ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής ενόψει της αναμέτρησης.

Ο Σέρβος γνωρίζει ότι θα βρει απέναντί του μια ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει πράγματα στη Λεωφόρο και με βάση την εικόνα της δε θα κλειστεί υπερβολικά.

Όλα δείχνουν ότι το 4-3-3 που προτιμήθηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία θα διατηρηθεί με στόχο η ομάδα να έχει την υπεροχή στο κέντρο και να είναι ακόμη καλύτερη στη δημιουργία.

Από εκεί και πέρα οι απουσίες των Καρλίτος και Λούντκβιστ, αλλάζουν το πλάνο της ομάδας…

Ειδικότερα, στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Αλεξανδρόπουλος αντί του Σουηδού μέσου, παίζοντας ωστόσο, ως “8άρι” μπροστά από τον Ρούμπεν Πέρεθ, ενώ ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα ανέβει λίγο πιο ψηλά στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα μένει να δούμε αν οι Χατζηγιοβάνης και Ματέους Βιτάλ, οι οποίοι ήταν σε πολύ κακή βραδιά στο ματς της Δευτέρας (22/11) στο Πανθεσσαλικό, διατηρήσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, στα στόπερ οι Σάρλια, Βέλεθ, δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ. Στο κέντρο οι επικρατέστεροι είναι οι Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Ο Παλάσιος αναμένεται να επιστρέψει στο ένα άκρο της επίθεσης, ενώ μια θέση διεκδικούν οι Βιτάλ και Χατζηγιοβάνης. Στην κορυφή θα είναι ο Μακέντα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News