Παναθηναϊκός: Οι απολαβές του Κλάινχαϊσλερ

Παναθηναϊκός: Τα ποσά που «παίζουν» για Κλάινχαϊσλερ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ κι έτσι ο Ούγγρος χαφ θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του συλλόγου τον Ιανουάριο.

Μετά τον Τιμοτέους Πούχατς ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία και με τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Ο Ούγγρος χαφ θα είναι η συνολικά δεύτερη μεταγραφική κίνηση του συλλόγου για το χειμερινό παράθυρο του Ιανουαρίου κι αναμένεται πολύ σύντομα να βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να υπογράψει.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι πρόσφεραν στον Κλάινχαϊσλερ ένα συμβόλαιο με διάρκεια 3,5 χρόνων, στο οποίο οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν λίγο παραπάνω από τις 650 χιλ ευρώ μαζί με τα όποια bonus. Η συγκεκριμένη προσφορά ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια του ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δε σκέφτηκε στιγμή ν’ αρνηθεί.

Να θυμήσουμε ότι το συμβόλαιο του παίκτη με την Όσιγεκ λήγει το φετινό καλοκαίρι με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν για ανανέωση της συνεργασίας. Συγκεκριμένα η Όσιγεκ του έκανε μια πρόταση, η οποία μετά βίας 300.000 ευρώ συν άλλα 50.000 ευρώ που θα ήταν τα bonus.

Όπως καταλαβαίνετε η προσφορά του Τριφυλλιού ήταν πολύ καλύτερη κι αυτό έπαιξε μεγάλο και σημαντικό ρόλο στη θετική έκβαση που είχαν από εκεί και πέρα τα πράγματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News