Παναθηναϊκός: Οι 7 μεταγραφές και οι δύο προτεραιότητες

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Μπορεί η σεζόν να τελείωσε στον Παναθηναϊκό και οι παίκτες να βρίσκονται στις… παραλίες, αυτό δεν ισχύει, ωστόσο, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του, που εργάζονται πυρετωδώς για την επόμενη χρονιά.

Άλλωστε, να σημειωθεί πως το γεγονός ότι οι «πράσινοι» κέρδισαν έναν γύρο στο Europa Conference League με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, σημαίνει πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει μία εβδομάδα μετά τα μέσα Ιουνίου, περίπου στις 20 του μήνα.

Είναι κάτι, φυσικά, σε ό,τι έχει να κάνει με την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών (όσων δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις), αλλά, σε κάθε περίπτωση, η… δουλειά ξεκινάει νωρίς και ο Γιοβάνοβιτς το ξέρει αυτό, έχοντας ξεκινήσει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη σεζόν 2022-23, ουσιαστικά αρκετές εβδομάδες πριν το φινάλε της σεζόν!

Σε πρώτο πλάνο, φυσικά, βρίσκονται οι ανανεώσεις, οι αποχωρήσεις και οι μεταγραφές.

Αναφορικά με την ενίσχυση, είναι δεδομένες τουλάχιστον δυο μεταγραφές στα χαφ.

Θα αποκτηθεί, επίσης, επιθετικός, αριστερός μπακ, δυο εξτρέμ, αλλά και στόπερ.

Χρονικά, οι προτεραιότητες θα είναι οι παίκτες ή ο παίκτης για τη μεσαία γραμμή, αλλά όλα αυτά σε περίπτωση που βρεθούν οι ποδοσφαιριστές βασισμένοι στα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των συνεργατών του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News