Παναθηναϊκός: Οι 4 λόγοι που "χάλασε" η μεταγραφή!

«Κινείται για την απόκτηση Κρίστενσεν ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει τον Γιάκομπ Κρίστενσεν από τη Νόρτζελαντ, αλλά δεν τα κατάφερε με την ιστοσελίδα SDNA να αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους οι «πράσινοι» δεν έφθασαν σε κάποιο deal.

Διαβάστε αναλυτικά ένα απόσπασμα από το δημοσίευμα:

1) Ο Κρίστενσεν αποτελεί βασική μονάδα της Νόρτζελαντ που κάνει πορεία πρωταθλητισμού τη φετινή σεζόν οδηγώντας την κούρσα στο πρωτάθλημα της Δανίας έπειτα από δρόμο εννέα αγωνιστικών.

Ακόμα κι αν το συμβόλαιο του νεαρού μέσου λήγει σε ένα χρόνο και κινδυνεύει το κλαμπ να τον χάσει χωρίς να βάλει χρήματα στο ταμείο, εν τούτοις δείχνει διατεθειμένο να κάνει ακόμα κι αυτή τη «θυσία» στο βωμό του πρωταθλητισμού.

2) Η μεταγραφική περίοδος στη Δανία έχει κλείσει και κατ΄επέκταση η Νόρτζελαντ δεν έχει τη δυνατότητα της αντικατάστασης του (υπερπολύτιμου) Κρίστενσεν, εφόσον προχωρήσει στην πώλησή του σε αυτό το τάιμινγκ κι εν μέσω του Σεπτέμβρη.

3) Η Νόρτζελαντ δεν είναι από τα κλαμπ της Δανίας που πουλάνε παίκτες σε χαμηλές τιμές.

Αντιθέτως…τσιμπάει τα θέλω της και συν τοις άλλοις δεν «ζαλίζεται» εύκολα από τα εκατομμύρια που απλώνουν στο τραπέζι της για δικούς της ποδοσφαιριστές.

4) Το μανατζερικό γραφείο που συνεργάζεται με τον Κρίστενσεν δεν…τρελαίνεται σε αυτή τη φάση για την αποχώρηση του Δανού χαφ από την Νόρτζελαντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News