Παναθηναϊκός: Οι 4+1 ανανεώσεις συμβολαίων

Παναθηναϊκός: Οι 4+1 ανανεώσεις συμβολαίων

Μετά την 5η αγωνιστική θα υπάρξει διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και οι άνθρωποι του Συλλόγου θα την εκμεταλλευτούν για τον τομέα των ανανεώσεων.

Αρχικά, οι δύο περιπτώσεις που καίνε είναι αυτές των Αϊτόρ και Σένκεφελντ των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο το 2023.

Στόχος της διοίκησης είναι οι δύο παίκτες να υπογράψουν νέα συμβόλαια τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με αυξημένες απολαβές.

Από κει και πέρα, σειρά θα πάρει ο Πέρεθ. Ο Ισπανός είναι ο εγκέφαλος της ομάδας και αποτελεί εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παραμείνει στο ρόστερ τουλάχιστον για ακόμη ένα χρόνο παρά την ηλικία του ( κλείνει τα 34).

Τέλος, αναμένεται να πάρουν σειρά οι Κουρμπέλης και Ιωαννίδης. Με τον αρχηγό της ομάδας υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και όλες οι πλευρές θέλουν να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία ζωής καθώς ο παίκτης είναι σχεδόν 6 χρόνια στο Σύλλογο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί ένα πρότζεκτ το οποίο πιστεύουν πολύ στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του λήγει το 2024 και στόχος της διοίκησης είναι να ανανεωθεί με καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News