Παναθηναϊκός: Οι 3+1 μεταγραφές του Γενάρη

Παναθηναϊκός: Ισως αυξηθεί ακόμη περισσότερο το μπάτζετ!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς οι τραυματισμοί δημιούργησαν μεγάλα κενά στο ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πράσινοι μετά τον τραυματισμό των Αϊτόρ και Τρουγιέ αναμένεται να κινηθεί για έναν βασικότατο εξτρέμ και για έναν επιτελικό μέσο ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μπερνάρ.

Ακόμα είναι δεδομένο ότι το Τριφύλλι θα αποκτήσει έναν ακόμα εξτρέμ ο οποίος θα πλαισιώσει τον Παλάσιος στα δεξιά ενώ υπάρχουν σκέψεις και για την απόκτηση ενός ακόμη φορ.

Επομένως όλα δείχνουν ότι θα γίνουν 3+1 μεταγραφές τον Γενάρη ώστε η ομάδα να είναι πλήρης.

Πάντως είναι δεδομένο ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στις μεταγραφές όπως το καλοκαίρι καθώς η ομάδα έχει ανάγκη και τις προσθήκες και θα πρέπει να είναι έτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Ιωάννης Αλαφούζος έχει μεταφέρει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι θα τον στηρίξει και θα αποκτηθούν οι κατάλληλοι παίκτες ανεξαρτήτους κόστους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News