Παναθηναϊκός - ΟΦΗ ώρα: Νικηφόρο αντίο στον Δώνη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ ώρα: Νικηφόρο αντίο στον Δώνη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ ώρα: Τελειώνει μια εποχή που ξεκίνησε με προσδοκίες για τον Παναθηναϊκό απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη με τον Έλληνα προπονητή να δίνει την τελευταία του παράσταση από τον πράσινο πάγκο κόντρα στον ΟΦΗ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague (Novasports 2 HD, Newspao.gr, 19:15).

Μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις για το Τριφύλλι θα κορυφωθεί με το… αντίο του Γιώργου Δώνη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός στο τελευταίο του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα επιδιώξει να νικήσει τον ΟΦΗ, μια ομάδα που του προκάλεσε… πονοκεφάλους την τελευταία διετία (0-1-3 Ν-Ι-Η).

Οι πράσινοι προέρχονται από τη νίκη στο Κλ. Βικελίδης επί του Άρης με 1-0 χάρη στο γκολ του Κολοβού. Αντιθέτως, οι Κρητικοί στάθηκαν… λίγοι απέναντι στον Ολυμπιακό και γνώρισαν την ήττα με 3-1 στο Γεντί Κουλέ. Καμία ομάδα δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα τερματίσει στην 4η θέση και ο ΟΦΗ στην 6η.

Εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό έμειναν οι Πούγγουρας, Αγιούμπ και Χατζηθεοδωρίδης. Την Παρασκευή η ΠΑΕ αποχαιρέτισε τους Ανουάρ και Νάγκι (δανεικοί).

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ ώρα: Τιμάει τους πρωταθλητές του βόλεϊ ο Παναθηναϊκός

Βραβεύει τους πρωταθλητές βόλεϊ ο Παναθηναϊκός.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης (19/7, 20:00) με τον ΟΦΗ για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off, η «πράσινη» ΠΑΕ θα τιμήσει την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Την τιμητική πλακέτα θα παραλάβουν ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο αρχηγός, Σωτήρης Πανταλέων, αλλά και ο τιμ μάνατζερ, Ρούλη Αγραπιδάκης. Υπό νορμάλ συνθήκες θα ήταν σύσσωμο το τμήμα, αλλά λόγω των περιορισμών που υπάρχουν εξαιτίας του κορωνοϊού, έγινε αναγκαστικά η επιλογή τριών εκπροσώπων της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News