Ίδιο τέμπο και... αποτέλεσμα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακό κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (21:00, Newspao.gr, PanathinaikosTV) στο δεύτερο πράσινο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του «Τριφυλλιού».

Ο Ντάνι Πογιάτος έμεινε ευχαριστημένος από την «εικόνα» του Παναθηναϊκού στο πρώτο «τεστ» με την Μαρκό και θέλει να δει μια αντίστοιχη εμφάνιση κόντρα σε έναν αντίπαλο επιπέδου… πρώτης εξάδας Superleague.

Το «3-0» κόντρα σε μια ομάδα τρίτης κατηγορίας δεν σημαίνει κάτι για το «Τριφύλλι» που καλείται να επιβεβαιώσει τον βαθμό ετοιμότητας του (με το υπάρχον υλικό) σε ένα ματς παραπλήσιο με εκείνα που θα δώσει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μετέπειτα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα’χει στη διάθεσή του τους Βιγιαφάνες και Χατζηθεοδωρίδη. Αμφίβολος είναι ο Καρλίτος, ο οποίος επιστρέφει, όμως, σε κανονικούς ρυθμούς. Δεν προλαβαίνει ο Σάντσες.

Ο ΟΦΗ (με νέο σήμα) ήταν η τελευταία ομάδα που συνάντησε ο Παναθηναϊκός την περσινή σεζόν. Οι πράσινοι είχαν «σπάσει» την κατάρα των εντός έδρας με σκορ 3-2 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ξενόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί για κάμποσα λεπτά κάτω από τα γκολπόστ.

Ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. Αρκετά ήταν τα παράπονα της ΑΕΚ πάνω στο θέμα, αφού πρόλαβε να παίξει φιλικό κόντρα στην Ατρόμητο.

Ακόμη, το «Παναθηναϊκός-ΟΦΗ» θα είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά από το PanathinaikosTV (αναμετάδοση από το Cosmotesport 1). Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ έγιναν το τελευταίο τετραήμερο ενέργειες για να επιλυθούν τα τεχνικά ζητήματα που δημιούργησαν προβλήματα στη μετάδοση εικόνας στο φιλικό με την Μαρκό.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ ώρα – Σάντσες: «Δεν χρειάστηκε πολλά για να με πείσει ο Ρόκα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού δεξιού μπακ:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά για τον σύλλογο ώστε να με πείσει. Από την πρώτη στιγμή που υπήρξε η πιθανότητα να έρθω στον Παναθηναϊκό σκέφτηκα πως θα είναι μια πρόκληση για μένα. Πρόκειται για έναν αναγνωρισμένο σύλλογο σε παγκόσμιο επίπεδο και θα γοήτευε κάθε ποδοσφαιριστή να αποτελέσει μέλος του, οπότε είχα μια σύντομη συνομιλία με τον Τσάβι μόνο μέσω μηνυμάτων και δεν χρειάστηκαν πολλά για να με πείσει”, υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στο γεγονός ότι παίζει για πρώτη φορά εκτός Αργεντινής: “Πρόκειται για μια επιλογή την οποία σκεφτόμουν εδώ και καιρό. Έπαιξε πολλά χρόνια στην Αργεντινή και θεωρούσα ότι αυτή ήταν η σωστή στιγμή για να αποκτήσω μια εμπειρία εκτός της χώρας μου. Το συζητήσαμε με την οικογένεια μου και θεωρήσαμε ότι αυτό ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ. Πρέπει μάλιστα να πω ότι η προοπτική της Ελλάδας μας άρεσε από την πρώτη στιγμή». Συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα ζήσω αυτή την εμπειρία συνεισφέροντας και εγώ από την πλευρά μου στην προσπάθεια να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να στοχεύει πάντα στην κορυφή”.

Στη σημασία παρουσίας του Βιγιαφάνιες: “Βεβαίως αυτό θα με βοηθήσει πολύ και θα είναι πολύ πιο εύκολο για μένα ώστε αυτές τις πρώτες εβδομάδες να προσαρμοστώ στην καθημερινότητα της ομάδας αλλά και να μάθω περισσότερα απ’ όσα ήδη γνωρίζω για το σύλλογο αλλά και την πόλη. Επίσης πιστεύω πως θα έχω χρόνο να βελτιώσω τα αγγλικά μου για να έχω τη δυνατότητα να επικοινωνώ καλύτερα με όλα τα μέλη του Παναθηναϊκού”.

Στο αργεντίνικο παρελθόν του τριφυλλιού: 

“Βεβαίως είναι κάτι που με γοήτευε. Γνωρίζω για τους Αργεντινούς που πέρασαν στο παρελθόν από το σύλλογο. Ξέρω ότι οι φίλοι τους αγάπησαν πολύ και εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε στο μέλλον το όνομα μου να συμπεριληφθεί σε αυτή τη λίστα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News