ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ Live Streaming | Panathinaikos - Ofi

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ (31/10, 17:15). Ματς για την 8η στροφή του πρωταθλήματος της Super League. Οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί μέσα στη Λεωφόρο. Σίγουρο πως οι Κρητικοί δεν πρόκειται να παραδώσουν εύκολα τα όπλα.

Panathinaikos – Ofi Live Streaming

Το «τριφύλλι» μεσοβδόμαδα επικράτησε (1-0) του Ατρόμητο στο Περιστέρι με γκολ του Καρλίτος. Με τον τρόπο αυτόν προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου. Η συγκεκριμένη νίκη- πρόκριση ήταν η πρώτη φετινή μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης» και επανέφερε τα χαμόγελα. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς την περασμένη αγωνιστική της Super League ηττήθηκε από τον Αστέρα στην Τρίπολη παρουσιάζοντας αδυναμίες στην άμυνα.

Μετά την ήττα στην Αρκαδία ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας στην 5η θέση με 10 βαθμούς στο ενεργητικό του. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια για 2η σερί βαθμολογική απώλεια και στόχος τους είναι να πανηγυρίσουν την 4η διαδοχική νίκη στη Λεωφόρο.

Απέναντι στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, αφού οι «πράσινοι» δικαιώθηκαν στην έφεση και η ποινή των δυο αγωνιστικών ακυρώθηκε.

«Δίκαια κερδίσαμε τον Ατρόμητο και προκριθήκαμε. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι σκληρή ομάδα και χάνει δύσκολα», τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ Live Streaming

Οι Κρητικοί φέτος υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλα δεν λυγίζουν εύκολα. Πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΗ σε 7 αγωνιστικές μετράει 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και μια ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο.

Οι φιλοξενούμενοι στηρίζουν τα πάντα στην άμυνά τους και μέσα στη Λεωφόρο θα στήσουν παγίδες στους «πράσινους».

Την Πέμπτη, ο ΟΦΗ νίκησε με γκολ (πέναλτι) του Καστάνιος τον Αχέροντα Καναλακίου στην Πρέβεζα και προκρίθηκε επίσης τους 16 του Κυπέλλου.

Ο ΟΦΗ από τη σεζόν 2018/19 έχει κάνει ζημιές στην έδρα του Παναθηναϊκού, αφού μετράει δύο νίκες με σκορ 1-3 και δύο ήττες (2-0 πέρυσι και 3-2 προ διετίας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ Live Streaming | Links

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/31_10_2021_17_15_panathinaikos_ofi/47-1-0-23939

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News