Παναθηναικος - ΟΦΗ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 28/12

Γιοβάνοβιτς: Οι δηλώσεις μετά την τριάρα στη Λεωφόρο

Παναθηναικος – ΟΦΗ καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 15ης στροφής της Super League

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη «Λεωφόρο» για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (28/12, 21:30) και μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του. Η νίκη και τίποτα λιγότερο. Ειδικά μετά την γκέλα στη Νεάπολη, οι «πράσινοι» πρέπει να επιβεβαιώσουν το ανώτερο αγωνιστικά πρόσωπο που έχουν δείξει από την αρχή της σεζόν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Στη Νεάπολη, ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του. Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Κύπελλο και το άνετο 3-0 επί του Βόλου, πήγε στη Νίκαια και πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Μπερνάρ. Σπατάλησε όμως αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια να τελειώσει το ματς και εν τέλει το πλήρωσε με την ισοφάριση από τον Άοσμαν στο 84’.

Τώρα θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, που ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και θέλει άμεσα επιστροφή στις νίκες. Αυτό θα είναι το ζητούμενο άλλωστε και στα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά του το «τριφύλλι», αρχικά με τον ΟΦΗ εντός και στη συνέχεια με τον Λεβαδειακό εκτός, ώστε να πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχοντας τουλάχιστον τη διαφορά των έξι βαθμών!

Το θετικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι υπολογίζονται τόσο ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς όσο και ο Μπαρτ Σένκενφελντ, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους. Δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν και οι δύο στο αρχικό σχήμα, αλλά τουλάχιστον θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναικος – ΟΦΗ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό, τόνισε ότι οι πράσινοι δεν έμειναν συγκεντρωμένοι και αυτό κόστισε. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το αποτέλεσμα κόντρα στον Ιωνικό: «Ντάξει μπορεί να συμβεί αυτό στο ποδόσφαιρο. Πολλές φορές θα βγει το αποτέλεσμα που θες, πολλές φορές όχι. Στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου αφήσαμε το ματς να γίνει απρόβλεπτο. Είχαμε πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, είχαμε το αποτέλεσμα, είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλο γκολ και να είχαμε ένα καλύτερο σκορ από το 1-0. Δεν κάναμε τις ευκαιρίες γκολ.

Επίσης είχαμε και αρκετές φάσεις που μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες συνεργασίες. Μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και περισσότερες ευκαιρίες. Κάπως έτσι πήγαμε σε έναν ρυθμό τέτοιο, που μπορεί να δίναμε την ευκαιρία στον Ιωνικό να διεκδικήσει κάτι στις κόντρα επιθέσεις. Να πετύχει δηλαδή κάποιο γκολ, όπως και έγινε.

Στην φάση της ισοφάρισης είχαμε φύγει στην κόντρα και στη συνέχεια ο Ιωνικός κέρδισε την μπάλα έφυγε αυτός στην επίθεση και δεχτήκαμε το γκολ. Γίνονται αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι πιο πολύ ήταν θέμα συγκέντρωσης. Δεν ήμασταν τόσο πολύ συγκεντρωμένοι. Ήμασταν η ομάδα που είχε το σκορ υπέρ της και μπορούσαμε σίγουρα να διαχειριστούμε καλύτερα το αποτέλεσμα και το δικό μας παιχνίδι».

Γιοβάνοβιτς: «Από κάθε παιχνίδι υπάρχει κέρδος»

Αν μπορεί να «κερδίσει» κάτι ο Παναθηναϊκός από αυτό το ματς: «Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας με βάση την θέση που έχουμε στην βαθμολογία. Και με βάση τα αποτελέσματα που είχαμε μέχρι τώρα. Είναι σίγουρα κάτι αρνητικό. ;Hταν ένα ματς που μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δεν το διαχειριστήκαμε καλά. Και αυτός είναι ο λόγος που το παιχνίδι έληξε ισόπαλο. Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Σίγουρα η διαφορά ποιότητας είναι υπέρ μας.

Θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να σου δώσει την εγγύηση ότι θα γίνει αυτό που θες. Και οι ποδοσφαιριστές κατανοούν γιατί ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο πιο συγκεντρωμένοι.

Ναι μεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε παιχνίδια όπως το σημερινό. Να είμαστε πιο προσεκτικοί αναφορικά με την κυκλοφορία της μπάλας και να μην αφήνουμε περιθώρια στον αντίπαλο. Να ελπίζει δηλαδή όταν το σκορ είναι στο 1-0, πως σε μια φάση μπορεί να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όπως συνέβη σήμερα».

Η αποστολή και η ανακοίνωση

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησε ο Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Τερεζίου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News