Παναθηναϊκός - ΟΦΗ κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση | Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Χωρίς τους Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδη και Πούγγουρα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ στην τελευταία εμφάνιση του Γιώργου Δώνη στον πάγκο των «πρασίνων».

Την περασμένη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Άρη, ενώ ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό στην Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δώνης δεν έχει κερδίσει αυτή τη διετία στον Παναθηναϊκό ποτέ τον ΟΦΗ και στο τελευταίο του ματς έχει την ευκαιρία να το πετύχει.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Πώς σχολίασε ο Αγγελίνας την αποχώρηση από το τριφύλλι | Χαρακτηριστικά όσα είπε στη Nova:

“Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε την σεζόν δύσκολα, χάσαμε βαθμούς σε διάφορα παιχνίδια, όμως σίγα σιγά αρχίσαμε να παίρνουμε τα πάνω μας και θα έλεγα ότι δημιουργήσαμε τελικά μια καλή ανάπτυξη. Το μόνο που μένει είναι να δούμε είναι το τελευταίο φετινό παιχνίδι και από κει και πέρα για τη καινούργια σεζόν να είμαστε σταθεροί και να κοιτάξουμε το καλύτερο.”

Είναι το τελευταίο παιχνίδι του προπονητή, τον έζησε ένα χρόνο τι θα ήθελες να του πεις;

“Πράγματι πρόκειται για τον τελευταίο παιχνίδι, αλλά όχι μονό για τον προπονητή μας, είναι και το τελευταίο παιχνίδι για κάποιους από τους συμπαίκτες μου, άρα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε ένα κάλο φινάλε και από κει και πέρα θα παίξουμε επιθετικά με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να το γιορτάσουμε”

Αν και έχεις ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν διάφορα σενάρια που ακούγονται, έχεις αμφιβολίες για το εάν θα παραμείνεις στην ομάδα;

“Έχω ακόμα δυο χρονιά συμβόλαιο, όπως ξέρετε έρχεται ένας καινούργιος προπονητής στη ομάδα, η αλήθεια είναι πως πέρυσι δε πρόλαβα τη προετοιμασία, όμως φέτος θα την κάνω κανονικά και θα δείξω το πραγματικό μου πρόσωπο, θα δείξω όλα όσα μπορώ να κάνω και προς το παρόν αναμένω τον καινούργιο προπονητή”.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι Novasports 2 HD στις 20:00. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News