Παναθηναϊκός - ΟΦΗ κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση 26-8-2020

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση 26-8-2020

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ κανάλι ώρα: Τεστ… δυσκολίας Superleague θα δώσει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ το βράδυ της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με τον Ντάνι Πογιάτος να παίρνει μια πρώτη καλή «γεύση» από τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ντάνι Πογιάτος θα βρεθεί για πρώτη φορά στον πράσινο πάγκο στην πρώτη έδρα του Παναθηναϊκού, το ΟΑΚΑ και θα βρει μπροστά του για πρώτη φορά μια ομάδα επιπέδου Superleague, η οποία τερμάτισε πέρυσι και στην πρώτη εξάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προσαρμόσει τα πλάνα του στη δυσκολία του παιχνιδιού προσδοκώντας να δει από τους παίκτες του αντίστοιχη εικόνα με εκείνη του παιχνιδιού απέναντι στην Μαρκό.

Εκτός θα μείνουν οι Βιγιαφάνες, Σάντσες και Χατζηθεοδωρίδης ως γνωστόν. Αμφίβολος ο Καρλίτος.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00 από το Panathinaikos TV (αναμετάδοση από το CosmoteTV). Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ κανάλι ώρα: “Στον Παναθηναϊκό με δύο τρόπους ο Ρόχας”

Δύο εναλλακτικές προτάσεις βρίσκεται σε σημείο να δεχτεί ο Παναθηναϊκός από την Σαν Λορέντζο για την απόκτηση του Γκάμπριελ Ρόχας.

Ο 23χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ είναι στις κορυφαίες προτιμήσεις του Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Παρά τα όσα δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, η υπόθεση για το «Τριφύλλι», όχι μόνο δεν φαίνεται να απομακρύνεται, αλλά μάλιστα εκείνο παρουσιάζεται συγκαταβατικό στις διαπραγματεύσεις με την Σαν Λορέντζο.

Ο Ρόχας μπορεί να «ντυθεί» στα πράσινα με δύο τρόπους. Είτε με τον απευθείας δανεισμό του παίκτη, είτε με κανονική μεταγραφή πληρώνοντας ένα αντίτιμο στον σύλλογο από την Αργεντινή.

Είναι πολύ πιθανό ο Ρόχας, αν και δεν υπολογίζεται, να ανανεώσει το συμβόλαιό του στον σύλλογο που ανήκει, προκειμένου οι Αργεντίνοι να είναι πιο χαλαροί στο «πάρε-δώσε» με τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Το ατού του Παναθηναϊκού είναι ο ρόλος που προσφέρει στον Ρόχας. Ο τελευταίος δεν υπολογίζεται από την Σαν Λορέντζο και οι πράσινοι μπορούν να του προσφέρουν τα αγωνιστικά λεπτά για να εξελιχθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News