Παναθηναϊκός: «Ο Βρέντζος πίσω από τις καταγγελίες για τον Γιάννη Αλαφούζο»!

Καταγγελία για Μπρόντμπι και Μπεργκ

Το αίτημα του Γιάννη Βρέντζου να υπάρξει καταδικαστική ανακοίνωση από την Σούπερ Λίγκα εναντίον του Κυριάκου Θωμαϊδη και του ΣΚΑΪ έφερε την άμεση αντίδραση των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού, που ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Πολύ σύντομα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη ο Κ. Βρέντζος…»

Το «τριφύλλι» εκπροσωπήθηκε στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας από τους Παναγόπουλο, Σωπήλη, Κωνσταντίνου και Μπαλωμένου και η αντίδραση των «πράσινων» στο αίτημα του Βρέντζου ήταν άμεση και σε επιθετικό ύφος, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον κατηγορούν ότι βρίσκεται πίσω από τις τελευταίες καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου.

[ads2]

Αφού, λοιπόν, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού τόνισαν πως το αίτημα του Βρέντζου είναι εκτός ημερησίας διάταξης και κατ’ επέκταση δεν μπορεί να συζητηθεί ανέφεραν πως:

«Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι να προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κ. Βρέντζος βρίσκεται πίσω από τις τελευταίες καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου και πολύ σύντομα θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη».

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News