Παναθηναϊκός: Ο «βραχνάς» με Γκριγκόνις και ο Αντριους

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που «έρχεται» για βοήθεια σε Γκριγκόνις

Μεγάλος βραχνάς η παρουσία-απουσία του Μάριους Γκριγκόνις.

Έκοψες από το ρόστερ και τον Άντριου Άντριους, άντε να τα βγάλεις πέρα. Τα κουκιά δεν βγαίνουν αφού οι νεαροί Έλληνες είναι για να παίζουν καμιά άμυνα, ο κόουτς από τότε που ήρθε ο Μπέικον έκανε στην άκρη τον Μποχωρίδη, την ώρα που τον Χουγκάζ τον έχει για να χειροκροτά στον πάγκο και τον Μαντζούκα διακοσμητικό.

Κάνοντας αλχημείες για να βγουν τα λεπτά στο «4» ώστε να μην χρειαστεί μπουκάλες οξυγόνου ο Ουίλιαμς έχεις και τον βραχνά της ανυπαρξίας στη θέση του σκόρερ. Πως να πάρεις σίγουρο σκορ και πως να δημιουργήσεις στον αντίπαλο άγχος και ανισορροπία , όπως σύνολα με βαρβάρους γκαρντ;




Προσπαθεί ο Ράντονιτς να μπαλώσει πράγματα βάζοντας μαζί Λι-Ουόλτερς αλλά ο πρώτος είναι κοντός και χρειάζεσαι κάποιον να δίνει περισσότερη δύναμη στην πρώτη άμυνα. Ευτυχώς παρά τα δομικά σου ζητήματα πήρες τη νίκη με την Μπολόνια, με το κοινό σου πολύ θερμό στο τέλος και με διάθεση για φωνή.

Αυτές οι νίκες συσπειρώνουν, δημιουργούν δέσιμο μεταξύ όλου του τμήματος, μέσες-άκρες το είπε και ο κόουτς μετά το τέλος του ματς.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News