Παναθηναϊκός: Ο Tόβερ στη Λεωφόρο

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού (2 αγών.)

Ο Κρίστο Tόβερ ορίστηκε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, στη μάχη της Ευρώπης.

Ο Εσθονός ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, 4ο τον Κουμπαράκη και στο VAR τον Πορτογάλο Βάσκο Σάντος με τον Φωτόπουλο.

Όσο για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα διευθύνει ο Αλλεκσάνταρ Στάβρεφ από τη Β.Μακεδονία. Ανήκει επίσης στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντέγιαν Κονσταντίνοφ, Γκότσε Πετρέσκι, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Ολλανδός Γερόεν Μάνσοτ, με τον Μπουξμπάουμ.

Στο τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης ορίστηκε ο Ευαγγέλου, με VAR τον Παπαδόπουλο. Το ΟΦΗ-Ατρόμητος θα σφυρίξει ο Φωτιάς (VAR ο Σιδηρόπουλος), στο Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης ο Σκουλάς (VAR ο Τζήλος), στο Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα ο Κουτσιαύτης (VAR ο Τζοβάρας) και στο Λαμία-Λάρισα ο Διαμαντόπουλος (VAR ο Γκορτσίλας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News