Παναθηναϊκός: Ο Σούλης απάντησε σε Σπόραρ

Απίστευτος Κουρμπέλης: Η κίνηση στον τραυματισμό σοκ του Σούλη (vid)

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ευχήθηκε στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τον τραυματισμό του στη Λεωφόρο. Ανταπέδωσε τις ευχές Σπόραρ για ταχεία ανάρρωση ο Σούλης.

Ο τραυματισμός των Άντραζ Σπόραρ και Βασίλη Σούλη, που είχαν μια σφοδρή σύγκρουση και αποχώρησαν αμφότεροι με διάσειση, ήταν η κακή στιγμή στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τις χθεσινές ευχές του Σλοβένου φορ στον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών, ήταν η σειρά του τελευταίου να ανταποδώσει. «Σ’ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ελπίζω να είσαι κι εσύ καλά», απάντησε στο μήνυμα του Σπόραρ ο 27χρονος τερματοφύλακας.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας μέσα από την καρδιά μου», πρόσθεσε αναφορικά με τα πολλά μηνύματα που έλαβε για ταχεία ανάρρωση.

Ο Βασίλης Σούλης πήρε ήδη εξιτήριο αφού οι εξετάσεις που του έγιναν ήταν καθαρές και θα επιστρέψει σε 3-4 μέρες στις προπονήσεις του ΠΑΣ, βάσει του πρωτοκόλλου που ακολουθείται σε περιπτώσεις διάσεισης.

Παναθηναϊκός: Ο Σούλης απάντησε σε Σπόραρ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News