Παναθηναϊκός: Ο Παπαπέτρου πρέπει να μείνει και υπάρχουν... λόγοι!

Η επόμενη μέρα στον «Εξάστερο»: Διοίκηση, γήπεδο, προπονητής, παίκτες!

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στην περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου είναι ότι μπορεί να συνυπάρξει με οποιονδήποτε άλλο συμπαίκτη του, το παιδί είναι το μοναδικό στο ρόστερ που μπορεί να καλύψει τέσσερις (!) θέσεις στο παρκέ.

Τα χαρακτηριστικά του τον βοηθάνε να αγωνιστεί είτε στο πλευρό κάποιου εκ των Φλόιντ, Παπαγιάννη μένοντας στην περιφέρεια, είτε με έναν εκ των Νέντοβιτς και Σαντ Ρος έχοντας ρόλο protector, του ψηλού δηλαδή που στήνει σκριν στο Πικ εν Ρολ και τρέχει προς το καλάθι αφού έχει τον όγκο και κιλά να αντέξει ΚΑΙ στο ξύλο που πέφτει στο ζωγραφιστό.

Είναι αλήθεια επίσης πως ο Ιωάννης είναι ο μόνος από τους ψηλούς που έχει την ικανότητα να σουτάρει με συνέπεια από την περιφέρεια ενώ διαθέτει και ικανότητα στην πάσα.

Αν αποδειχθούν καλοί παίκτες όσοι προκύψουν από τις μεταγραφές για να στελεχώσουν τη γραμμή των γκαρντ, ο κάπτεν θα ευνοηθεί ακόμα πιο πολύ αφού με εξαίρεση την περσινή σεζόν είχε συνηθίσει να έχει δημιουργικούς κοντούς στο πλευρό του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News