Παναθηναϊκός: Ο Παπαπέτρου και η ποσότητα στο «3»

Παναθηναϊκός: Ο Παπαπέτρου και η ποσότητα στο «3»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχει τρύπα ποιότητας (και όχι ποσότητας, εκεί είσαι μια χαρά με Καλαϊτζάκηδες, Γκριγκόνις, Μαντζούκα) στη θέση «3».

Μπορεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου να μην έκανε καλή χρονιά πέρσι, όμως είναι εν ενεργεία διεθνής και από τους κορυφαίους που κυκλοφορούν εκεί έξω στη θέση.

Ευχόμαστε ο κόουτς Ράντονιτς να βρει άκρη και να μην προκύψουν μεγάλα θέματα μεσούσης της χρονιάς, μακάρι οι παίκτες να ανταποκριθούν στην πρόκληση.

Επιβάλλεται να βρεθεί αθλητής που θα συνδέει την περιφέρεια και την ρακέτα. Που θα μπορεί να σουτάρει, να σκοράρει, να έχει αξιοπρεπές τρίποντο αλλά και που θα έχει την ευχέρεια να ποστάρει κιόλας. Που θα είναι εις θέση να μαζεύει τα ριμπάουντ, που θα δύναται να εξουδετερώνει στην άμυνα τους αντίπαλους φόργουορντ.

Όλα αυτά τα έκανε ο Ιωάννης (όχι στον ικανοποιητικό βαθμό που τα έκανε ο Ράμας Σισκάουσκας π.χ αλλά ήταν τιμιότατος) και η απώλειά του δεν είναι μικρή γιατί τέτοιοι αθλητές -που να μπορούν να κάνουν ένα σωρό δουλειές- δεν βρίσκονται εύκολα.

Ακόμα κι αν βρεθούν είναι πια πολύ μακριά από το οικονομικό βαλάντιο του τριφυλλιού.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News