Παναθηναϊκός: Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περιμένει...

Παναθηναϊκός: Πέτυχε κάτι πιο σημαντικό από τη νίκη

Με τέτοια γηπεδική αύρα και με τέτοια ορμητικότητα στο «κύμα» που έχει ανέβει ο Παναθηναϊκός θεωρητικά δεν γίνεται να χάσει βαθμούς σε λίγες ώρες από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες στην τελευταία τους επίσκεψη στην Αθήνα έφαγαν τέσσερα, αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι στο ματς που έγινε στις 14 Μάη παρατάχθηκαν στη Λεωφόρο χωρίς Περέα, Πίρσμαν, Ερασμούσπε, Καραχάλιο, δηλαδή χωρίς ολόκληρη τη σπονδυλική στήλη τους.

Τότε το ματς ήταν θέμα ενός γκολ. Κράτησε ο Λοντίγκιν όσο κράτησε το μηδέν εντυπωσιάζοντας πολύ τον Γιοβάνοβιτς (την κατάληξη την ξέρετε), έβαλε το γκολ στο 37′ ο Βιγιαφάνιες (αφού προηγουμένως οι πράσινοι είχαν ξοδέψει πέντε φάσεις) και μετά όλα πήραν το δρόμο τους.

Σίγουρα το γήπεδο θα γεμίσει, υπάρχει μεγάλη προσμονή για το 5/5, ευχόμαστε να μην αγχωθεί η ομάδα γιατί πολλές φορές η εορταστική ατμόσφαιρα αποπροσανατολίζει.

Δυο εβδομάδες πριν από τον «τελικό» της Τούμπας εναντίον του έμπειρου ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο πικ του χωρίς ακόμα να πείθει με την επιβλητικότητά του, έχοντας κάμποσα ατού του στον προθάλαμο για να παίξουν και να προσφέρουν.

Ας γίνει το 5/5 ώστε να ανέβει η ομάδα με φορτσάτη ψυχολογία στο Βορρά κι όλα τα άλλα έπονται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News