Παναθηναϊκός: Ο παίκτης... ευτυχία στο πράσινο ρόστερ

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης... ευτυχία στο πράσινο ρόστερ

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Μπερνάρ ήταν απολαυστικός, μοιράζοντας ιδανικά το παιχνίδι. Έχοντας τόσους συμπαίκτες σε καλή μέρα το έργο του Βραζιλιάνου ήταν ευκολότερο.

Έχουμε υπογραμμίσει ότι η ατομική πρόοδος του περνάει μέσα από τομείς όπως το παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια και τα τελειώματα (αποτελεσματικότητα στην πάσα, στην περιφερειακή κι ενδιάμεση εκτέλεση).

Η πρώτη του σεζόν στη Λεωφόρο είναι ένα συνεχές τεστ αναφορικά με τον τρόπο που διαχειρίζεται τον εαυτό του σε καταστάσεις επίθεσης.

Το ευτύχημα είναι ότι φέτος η γραμμή κρούσης μπορεί να τρέξει κάθε είδος εφόρμησης. Είναι πολυτέλεια για ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ συγκριτικά με τον ανταγωνισμό να ενεργοποιεί παίκτη που έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.

Η επίθεση του Κυπελλούχου, αυτή που αναμειγνύει πολλά άτομα (η οποία είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε φαρέτρα στο τοπ επίπεδο) αναγκάζει την άμυνα να τρέξει και να «δουλέψει» περισσότερο, αφήνοντας όμως χώρους και παλεύοντας όσο περνούν τα λεπτά με την κόπωση, ότι καλύτερο για ένα ποδοσφαιριστή σαν τον Μπερνάρ που μυρίζεται όσο κανείς την ευχέρεια για την ιδανική πάσα.

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Σεμπάστιαν… επιτέλους!

Επιτέλους ένα καλό ματς μετά από πολύ καιρό από τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο Αργεντινός ήταν ζωηρός στην Ήπειρο, πέρσι τέτοια εποχή άρχισε να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του, ευχόμαστε να συμβεί κάτι ανάλογο και φέτος, ειδκά τώρα που λείπει ο Αϊτόρ.

Ο νοτιοαμερικάνος συνεργάστηκε καλά με Βαγιαννίδη, Μπερνάρ αποτελώντας τη γέφυρα μεταξύ δυνατής κι αδύνατης πλευράς, με τους συμπαίκτες του να του πετούν συχνά μπάλα.

Το τριφύλλι με αυτό το «εργαλείο» σε καλή κατάσταση έχει δυνατότητα να μετατρέψει strong καταστάσεις σε Weak sides για τον αντίπαλο.

Στα προηγούμενα πλέι οφ είδαμε μεγαλοπρεπώς την τέχνη του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού κάθε φορά που το κόψιμό του στον χώρο έβαζε απίστευτη πίεση στην άμυνα η οποία έπρεπε εντός 1-2 δευτερολέπτων να διαλέξει από τι… δηλητήριο θα πήγαινε μιας και τον Σέμπα πλαισίωναν Ιωαννίδης, Αϊτόρ, Γκασ΄λινοβιρς, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο. Αντε να γλιτώσεις…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News