Παναθηναϊκός: Ο παίκτης-έκπληξη του «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης-έκπληξη του «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Τζέρεμι Έβανς (που ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού απέναντι στην Παρτιζάν, ειδικά στην παράταση) ήταν το plan B του πρωταθλητή μετά το ”ναυάγιο” με τον Νάιτζελ Χέιζ, με τον Δημήτρη Πρίφτη να βρίσκει λύσεις τόσο στο ”4” όσο και στο ”5”.

Ο 34χρονος (που ήταν θετικός στα παιχνίδια του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”) είναι παίκτης γεμάτος ενέργεια, με επιτόπιο άλμα που έχει μετρηθεί στα 1,11μ. με μακρά άκρα (άνοιγμα χεριών στα 2,29 μέτρα), καλύπτει αποτελεσματικά το χώρο στην άμυνα, τόσο ψηλά όσο και στο έδαφος.

Κρίμα που ακόμα δεν έχει αποκτηθεί πλέι-μέικερ που να παίζει με συνέπεια το πικ εν ρολ αφού είναι καλός στις …λόμπες, το report του έλεγε πως καρφώνει με δύναμη χωρίς μάλιστα να φοβάται την επαφή με τον αμυνόμενο.

Ομολογουμένως, όμως, η άμυνα είναι το δυνατό του σημείο, έχει την ικανότητα να μπλοκάρει ή να αλλοιώνει αντίπαλα σουτ, το ζήτημα είναι αν θα τον βοηθήσει η ομάδα να ρολάρει ή θα χαθεί μέσα στην μετριότητα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News