Παναθηναϊκός: Ο νο1 closer που αλλάζει τις ισορροπίες!

Το... παστέλωσε ο Παλάσιος, 1-0 ο Παναθηναϊκός - Δείτε το γκολ (vid)

Αυτή τη στιγμή ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι ο καλύτερος closer στο Κορωπί, εκείνος που αλλάζει τις ισορροπίες.

Όσο και διαβασμένος να κατεβαίνεις τακτικά στα παιχνίδια χρειάζεσαι αυτούς που μετουσιώνουν τις εντολές του προπονητή σε πράξη και σου παρέχουν ποιοτικό πλεονέκτημα.

Ο Αργεντινός αλλάζει το μομέντουμ υπέρ των πράσινων, δυστυχώς -από άποψη αποτελεσμάτων- αυτό φαίνεται μόνο στη Λεωφόρο.

Ο νοτιοαμερικάνος στην δαιμονιώδη κατάσταση στην οποία βρίσκεται μεταφέρει τη πίεση στον αντίπαλο και να τον «πνίγει» με την ψευδαίσθηση (;) ότι μπορεί να τον ελέγξει, επιφέροντάς του απανωτά χτυπήματα μέσω αλλεπάλληλων επιθετικών …ποικιλιών που καταγράφονται στα στατιστικά του ως γκολ και ασίστ.

Γαρνιτούρα σε όλα αυτά η συγκινησιακή φόρτιση των οπαδών που βλέπουν ακόμα έναν εκπρόσωπο της αγαπημένης τους αργεντίνικης σχολής να βαδίζει στα χνάρια του Αλβαρές, του Ρότσα, του Εκι, του Φιγκερόα, του Βερόν, του Λέτο.

Μας αρέσει η συμπεριφορά του βραχύσωμου wing και το πόσο επιθετικός είναι μακριά από τη μπάλα στο χρονικό διάστημα όπου η άμυνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στο να ελέγξει την κίνησή του. Εξαιρετικός…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News