Παναθηναϊκός: Ο Μπρινιόλι... επέστρεψε!

Παναθηναϊκός: Ο Μπρινιόλι... επέστρεψε!

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει συνολικά εξαιρετικές εμφανίσεις και δείχνει αν μη τι άλλο πως είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός φέτος κάνει πρωταθλητισμό μετά από αρκετά χρόνια. Ένα βασικό στοιχείο που το έχει καταφέρει αυτό είναι κι ότι διαθέτει εξαιρετικό τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια του. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεδομένα πραγματοποιεί κορυφαία χρονιά και συνολικά είναι ο καλύτερος πορτιέρε του πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε πέσει αποδοτικά, όπως όλη η ομάδα, όμως στο ματς κόντρα στη Λαμία έδειξε να επανέρχεται στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει. Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο, κυρίως, ημίχρονο είχε ένα πολύ κακό εικοσάλεπτο και θα μπορούσε σ’ εκείνο το σημείο να δεχθεί γκολ.

Σ’ εκείνο το σημείο ο Μπρινιόλι δήλωσε «παρών» όσες φορές τον χρειάστηκε η ομάδα του με αποκορύφωμα τη φάση του 51′ όπου γλίτωσε με μεγάλη του επέμβαση την παραβίαση της εστίας του. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως και στο 1-0 του Κλέινχέισλερ, ο Ιταλός αποκρούει σουτ του Βέργου και ξεκινάει με γρήγορη μετάβαση στον Ρουμπέν την κόντρα του Τριφυλλιού που οδήγησε στο γκολ.

Γενικότερα είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να διαθέτει έναν τερματοφύλακα που να μπορεί να εμπιστευτεί και να είναι παρών, όταν εκείνη τον χρειάζεται. Κακά τα ψέματα διαφορετικά δε γίνεται πρωταθλητισμός. Πάντως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να βελτιώσει κατά πολύ την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, η οποία και χθες είχε πάρα πολλά κενά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News