Παναθηναϊκός: Ο Μπεργκ, τα σενάρια και η λογική Γιοβάνοβιτς

Η «επιθυμία» του Μπεργκ για επιστροφή σε έναν... δυνατό Παναθηναϊκό!

Οι κολακευτικές δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα κίνησαν για πολλοστή φορά σενάρια επιστροφής του βετεράνου φορ στο Κορωπί.

Ο Σουηδός ήταν για χρόνια με διαφορά ότι καλύτερο υπήρχε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχε την μεγάλη ατυχία να πέσει σε έναν ανυπόληπτο διοικητικά Παναθηναϊκό.

Ασφαλώς και ο σύλλογος τον πίστεψε το 2013 σε μία πολύ δύσκολη περίοδο τραυματισμών για τον ίδιο. Του επέτρεψε να κερδίσει ξανά την χαμένη του αυτοπεποίθηση, να βρει τον εαυτό και στην συνέχεια την θέση του στην Εθνική.

Όμως δεν του επέτρεψε να κατακτήσει όσα τρόπαια μπορούσε. Για την ακρίβεια με εξαίρεση το κύπελλο του 2014 αυτός ο παικταράς παρατηρούσε ομάδες να διαλύονται και τους συναδέλφους του να μένουν απλήρωτοι, με το …χάρισμά του στους Άραβες να αποτελεί ακόμα μια πράξη προδοσίας προς τον Σύλλογο.

Ο Μπεργκ κοντεύει τα 36 και η καριέρα του έχει αφήσει πίσω τις καλές του μέρες. Όσο κι αν επιθυμεί να επιστρέψει στην αγαπημένη του Αθήνα δεν νομίζουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί επί Γιοβάνοβιτς που είδαμε και το καλοκαίρι ότι…ψειρίζει όσο κανείς τις μεταγραφές.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News