Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα, ο Καρλίτος και η Ευρώπη

Οι «τάσεις φυγής» φέρνουν πρόβλημα πίσω από τους Μακέντα - Καρλίτος

Η πρώτη σέντρα στην ελληνική Super League είναι γεγονός (11-13/09) έπειτα από δύο αναβολές. Τι βλέπουν οι στοιχηματικές για την πορεία του Παναθηναϊκού…

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά τις υποχρεώσεις του από το «Απόστολος Νικολαΐδης», απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης (11/09, 20:30). Οι «πράσινοι» φέρουν τον τίτλο του φαβορί κόντρα σε έναν υποδεέστερο ποιοτικά αντίπαλο. Στο 1.48 προσφέρεται ο άσος, που επιβεβαιώθηκε και στα πέντε πιο πρόσφατα ραντεβού των δύο ομάδων στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Το «τριφύλλι» μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με υποχρέωση για κάτι καλύτερο απ’ αυτό που παρουσίασε πέρσι, ειδικά στα playoffs. Επί της ουσίας, το βασικό ζητούμενο είναι η επιστροφή στην Ευρώπη έπειτα από απουσία πέντε ετών. Το να καταφέρει να μπει στην ευρωπαϊκή 4άδα κοστολογείται στο 1.60 και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, λαμβάνοντας υπόψιν και το -6 του Άρη. Μάλιστα, και στο μεταξύ τους head to head, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τιμές φαβορί για να ξεπεράσει τους Θεσσαλονικείς, στο 1.70.

Σε επίπεδο παικτών, Καρλίτος και Παλάσιος συγκεντρώνουν αρκετά βλέμματα πάνω τους. Ο πρώτος διότι κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιοβάνοβιτς στην προετοιμασία μέσα από σκληρή δουλειά. Ο δεύτερος διότι είναι η ακριβότερη φετινή μεταγραφή και ήρθε στην Ελλάδα με εξαιρετικές συστάσεις. Στο 6,5 τοποθετήθηκε το line τερμάτων του Ισπανού φορ, με το over να βρίσκεται στο 2.10 και το under στο 1.75.

Κατά ένα γκολ μεγαλύτερο είναι το αντίστοιχο line του Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός ολοκλήρωσε τις τρεις προηγούμενες χρονιές ως τοπ σκόρερ των «πράσινων» σε επίπεδο πρωταθλήματος (10-14-9 γκολ) και το να υπερβεί τα 7,5 γκολ το βρίσκουμε στο 1.87.

Εκτός από τα παραπάνω, ανάμεσα στις εκατοντάδες διαθέσιμες αγορές που αφορούν την πορεία του Παναθηναϊκού, υπάρχουν under/over συνολικών πόντων, head to head με τους βασικούς αντιπάλους, line για τις επιδόσεις παικτών κ.ά..

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ – 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News