Παναθηναϊκός: Ο λόγος που «έκοψε» στόπερ πριν τις... υπογραφές ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» η δεύτερη μεταγραφή - Σε ποια θέση

O Παναθηναϊκός έχει σε πρώτο πλάνο είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, σε μια θέση που υπάρχουν οι Βέλεθ, Πούγγουρας και Σένκεφελντ, αλλά ο τελευταίος δεν υπολογίζεται άμεσα λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει να έχει καταλήξει πλέον στον βασικό στόχο του για το κέντρο της πράσινης άμυνας έπειτα από ξεψάχνισμα της αγοράς επί τέσσερις εβδομάδες.

Υπήρξαν τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις άριστεροπόδαρων στόπερ που είναι και το ζητούμενο χαρακτηριστικό για τη συγκεκριμένη θέση που είχαν κάνει κλικ στον Σέρβο τεχνικό το προηγούμενο διάστημα όμως η πρώτη δεν προχώρησε λόγω των πολύ υψηλών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή.

Η δεύτερη κόπηκε την τελευταία στιγμή απ’ τον 59χρονο τεχνικό ο οποίος έμαθε κάτι που δεν του άρεσε για τον συγκεκριμένο παίκτη ως προς τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του, σύμφωνα με τη Sportday.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News