Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης να μιμηθεί τον Τσέριν

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή της νέας χρονιάς!

Παναθηναϊκός: Ευκαιρία στον Δημήτρη Κουρμπέλη να δείξει ότι του ταιριάζουν τα παιχνίδια υψηλής έντασης.

Ο πραγματικά καλός χαφ, φαίνεται σε συνθήκες που ο αντίπαλος, θα τον πιέσει, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρει την μπάλα στα πόδια του και η ομάδα του θα έχει ανάγκη από αυτόν, να δώσει στηρίγματα και σωστές αποφάσεις.

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι σαν αυτό της Τούμπας ο πρωτοπόρος έχει ανάγκη τον αρχηγό του που στο ξεκίνημα της σεζόν είναι σχετικά εξαφανισμένος.

Κυνηγά το γκολ, παίρνει καλές θέσεις στην περιοχή, από ατυχία δεν έχει σκοράρει με Ιωνικό, ΟΦΗ, ΑΕΚ, όμως αν το πάρουμε στατιστικά έχει τις λιγότερες επαφές με τη μπάλα από όσους βρίσκονται στο γήπεδο.

Αν ο κάπτεν μιμηθεί τον τρόπο παιχνιδιού του Τσέριν, το τριφύλλι θα κερδίσει πολλά. Την κάνει την διαφορά ο Σλοβένος, στον άξονα είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει ο σύλλογος.

Έχει διαρκή συμμετοχή στο ματς, κάνει τον Ρούμπεν Πέρεθ σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού να νιώθει γέρος, αλλάζει με σιγουριά το παιχνίδι, δεν κάνει λάθη και…τρώει το γήπεδο λειτουργώντας άψογα σαν εσωτερικός μέσος αλλά κι ως επιπλέον στόπερ ψηλά όταν η ομάδα βρίσκεται σε φάση άμυνας.

Αν ο Δημήτρης μιμηθεί τον Ανταμ θα είσαι μια χαρά στο ντέρμπι…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News