Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης δεν κέρδισε απλά το πέναλτι...

Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης δεν κέρδισε απλά το πέναλτι...

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες στη νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού κέρδισε το πέναλτι που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και γενικότερα πραγματοποίησε μια τέλεια εμφάνιση.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Οι πράσινοι βρήκαν το γκολ κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα, καθώς πήραν πέναλτι, το οποίο ο Αντράζ Σπόραρ εκτέλεσε εύστοχα. Είναι η δεύτερη φορά που ο Σλοβένος φορ ευστοχεί σε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Ωστόσο πέρα από τον… clutch Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός χθες είχε σε μεγάλη μέρα και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του πραγματοποίησε ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο ήταν ίσως το καλύτερο που έχει κάνει μετά τη 14μηνη απουσία του κι ένα από τα καλύτερα με την πράσινη φανέλα.

Ο Κουρμπέλης καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς ήταν μαχητικός, κατάπιε ατελείωτα χιλιόμετρα, ενώ όσο περνούσε η ώρα και το ματς έμενε στο 0-0, κράτησε με την ψυχραιμία του την ομάδα στο ύψος της σαν πραγματικός αρχηγός. Μάλιστα στο 90+3′ κέρδισε και το πέναλτι που έδωσε τελικά τη λύση στην ομάδα του.

Ένα πέναλτι που προήλθε μετά από πολύ έξυπνο διάβασμα της φάσης διότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είδε την αδράνεια του αντιπάλου του, μπήκε στη φάση άμεσα και καθοριστικά με αποτέλεσμα να κερδίσει ένα πολύ σημαντικό πέναλτι, το οποίο δόθηκε μετά την υπόδειξη του VAR.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News