Παναθηναϊκός: Ο κόσμος διψάει να δει την ομάδα!

Απολογείται ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με τον Άρη

Ο πράσινος λαός έδωσε βροντερό παρών και στη διάρκεια της παραμονής του Τριφυλλιού στην Κύπρο αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως διψάει να δει την ομάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό εκτός από το ότι βελτίωσε την ομάδα, προσπάθησε παράλληλα να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερο τον κόσμο του συλλόγου και πάλι κοντά στην ομάδα. Η μαγική συνταγή της επιτυχίας περιλαμβάνει τον προπονητή, τους παίκτες και φυσικά τον κόσμο, ο οποίος στην ιεραρχία είναι ο σημαντικότερος όλων.

Ο Σέρβος προπονητής έχει καταφέρει μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια παραμονής του στον Παναθηναϊκό να δημιούργησει μια εξαιρετική ομάδα, η οποία πάνω απ’ όλα είναι οικογένεια και παράλληλα έχει φέρει τον κόσμο κοντά στην ομάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως όπου κι αν πάει η ομάδα δέχεται θερμή υποδοχή από τους φιλάθλους της.

Τελευταίο παράδειγμα ήταν η Κύπρος, όταν οι πράσινοι από το αεροδρόμιο κιόλας έγιναν αποδέκτες θερμής υποδοχής. Έπειτα σε κάθε παιχνίδι τους βιώσαν την αποθέωση και τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος ήταν εκεί με σκοπό να κάνει το εκάστοτε γήπεδο μια μίνι Λεωφόρο.

Άλλωστε μην ξεχνάμε την εντυπωσιακή πράσινη εξόρμηση στον Βόλο όπου περίπου 17.000 πράσινοι οπαδοί γέμισαν τον Πανθεσσαλικό και είδαν την ομάδα τους να «σκορπάει» την ομάδα της Μαγνησίας με πέντε γκολ!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News