Ο κορονοϊός «χτύπησε» κι άλλο τμήμα - Δύο κρούσματα

Ο κορονοϊός «χτύπησε» κι άλλο τμήμα - Δύο κρούσματα

Ακόμη ένα τμήμα του Παναθηναϊκού… χτύπησε ο κορονοϊός, καθώς μετά το ποδόσφαιρο, κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν και στο Futsal του τριφυλλιού.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα στην ομάδα, ενώ εκκρεμούν οι απαντήσεις για τα τεστ που έκαναν όλα τα μέλη της αποστολής, αθλητές και τεχνικό τιμ.

Ως εκ τούτου η ΠΕΠΣΣ με νεότερη σύστασή της, ενημέρωσε ότι απαγορεύεται πλέον η χρήση της σαλιάρας από όσους αθλητές κάθονται στον πάγκο και επίσης συστήνεται έντονα η αποφυγή των ομαδικών πανηγυρισμών και των εναγκαλισμών μετά την επίτευξη τέρματος ως μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αρ.πρωτ.: 8245

Ημερομηνία: 29/09/2020

ΠΡΟΣ: Τα σωματεία Σάλας

Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 που εμφανίστηκαν τελευταία σε αθλητές και αξιωματούχους σωματείων μας, επισημαίνουμε επιπλέον προληπτικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μέχρι νεότερης ειδοποίησης από την Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου, στους επίσημους αγώνες της ΠΕΠΣΣ απαγορεύεται πλέον η χρήση της διακριτικής φανέλας (σαλιάρα) από όσους αθλητές κάθονται στον πάγκο.
Συστήνεται έντονα η αποφυγή των ομαδικών πανηγυρισμών και των εναγκαλισμών μετά την επίτευξη τέρματος. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News