Ο κορονοϊός «χτύπησε» κι άλλο τμήμα – Δύο κρούσματα

Άνοιξε γραφείο εγγραφής μελών στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Ακόμη ένα τμήμα του Παναθηναϊκού… χτύπησε ο κορονοϊός, καθώς μετά το ποδόσφαιρο, κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν και στο Futsal του τριφυλλιού.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα στην ομάδα, ενώ εκκρεμούν οι απαντήσεις για τα τεστ που έκαναν όλα τα μέλη της αποστολής, αθλητές και τεχνικό τιμ.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Ως εκ τούτου η ΠΕΠΣΣ με νεότερη σύστασή της, ενημέρωσε ότι απαγορεύεται πλέον η χρήση της σαλιάρας από όσους αθλητές κάθονται στον πάγκο και επίσης συστήνεται έντονα η αποφυγή των ομαδικών πανηγυρισμών και των εναγκαλισμών μετά την επίτευξη τέρματος ως μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αρ.πρωτ.: 8245

Ημερομηνία: 29/09/2020

ΠΡΟΣ: Τα σωματεία Σάλας

Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 που εμφανίστηκαν τελευταία σε αθλητές και αξιωματούχους σωματείων μας, επισημαίνουμε επιπλέον προληπτικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μέχρι νεότερης ειδοποίησης από την Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου, στους επίσημους αγώνες της ΠΕΠΣΣ απαγορεύεται πλέον η χρήση της διακριτικής φανέλας (σαλιάρα) από όσους αθλητές κάθονται στον πάγκο.
Συστήνεται έντονα η αποφυγή των ομαδικών πανηγυρισμών και των εναγκαλισμών μετά την επίτευξη τέρματος. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία».


Eλέγξτε επίσης

Λαμία - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λαμία – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λαμία – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο ΔΑΚ της Λαμίας για την 7η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.