Ο Κολοβός που επιστρέφει και μεταγραφές Ελλήνων

Ο Κολοβός που επιστρέφει και μεταγραφές Ελλήνων

Ο Δημήτρης Κολοβός θα κάνει την προσπάθειά του το καλοκαίρι να πείσει το νέο προπονητή ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός συνήθως παίρνει πράγματα από τους Έλληνες παίκτες που επιστρέφουν στο πρωτάθλημά μας παίζοντας στο εξωτερικό.

Η περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου και του Νίκου Καρέλη το 2004 και το 2014 είναι ενδεικτικές: η ομάδα τους βοήθησε κι ο ίδιοι της χάρισαν τίτλους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι παίκτες που επιστρέφουν είναι ότι πρέπει να αποκτήσουν ξανά το στρες του πρωταθλητισμού και μετά να το διαχειριστούν.

Οι πιο πολλοί από τους Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό κάνουν καριέρα σε ομάδες που σπανίως κάνουν πρωταθλητισμό – μπορεί να είναι ιστορικές ή να έχουν απαιτητικές εξέδρες, αλλά την υποχρέωση να κερδίσουν κάθε εβδομάδα δεν την έχουν κι αυτό είναι κάτι που οι γηγενείς που επιστρέφουν πρέπει να ξαναθυμηθούν και να μπορέσουν να κάνουν κτήμα τους.

Είναι κάτι που δεν θεωρείται επίκτητο κι έχει μεγάλη δυσκολία ειδικά σε ένα τόσο προβληματικό επαγγελματικό περιβάλλον σαν αυτό του τριφυλλιού το οποίο μεν τα τελευταία χρόνια δεν διεκδικεί τίτλους όμως έχει πολύ πίεση τριγύρω αφού ο κόσμος και τα ΜΜΕ δεν έχουν στάλα υπομονή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News