Παναθηναϊκός: Ο Καρλίτος και το restart αν παραμείνει

Παναθηναϊκός: Ο Καρλίτος και το restart αν παραμείνει

Όταν η ομάδα ανακοίνωνε την απόκτηση του Καρλίτος πολλοί έγραψαν πως το πλεονέκτημα του Ισπανού φορ είναι η γρήγορη και απρόβλεπτη εκτέλεση που έχει και με τα δύο πόδια σε μικρό χώρο.

Πλεονέκτημα που δίνει την δυνατότητα να σκοράρει σε στιγμές που η ομάδα του κυνηγάει το γκολ απέναντι σε αντίπαλο που αμύνεται μαζικά. Το παιδί μετά βίας σκόραρε έξι φορές φέτος στο πρωτάθλημα κι όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα τον βγάλαμε άχρηστο, δίνοντας έμφαση στα…κιλά του.

Σωστά κι αυτά να λέγονται αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πέρσι οι πράσινοι έκαναν μία άθλια προετοιμασία.

Η ομάδα φώναζε πως δεν είχε μπει σε ένα συγκεκριμένο πλάνο εξέλιξης και ο ρόλος κάθε παίκτη (ειδικά εκείνων που έπρεπε να δημιουργήσουν και να τελειώσουν φάσεις) ήταν πολύ δύσκολος.

Στην πράξη περιμένουμε να διαπιστώσουμε αν την ημέρα που ανέλαβε ο Γιοβάνοβιτς έγινε restart κι άλλαξαν τα πάντα στο Κορωπί, κάτι που θα φέρει σειρά ευεργετικών αλλαγών στην εικόνα όλων των παικτών και προφανώς εκείνων που παίρνουν τη δόξα, δηλαδή αυτών που σκοράρουν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News