Παναθηναϊκός: Ο Κάουλι, η ρήτρα και η επιθυμία του παίκτη

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Διαφορά ενός εκατ, ευρώ!

Η υπόθεση του Κάουλι Ολιβέιρα δεν έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Βραζιλιάνος βγήκε ξανά στην επιφάνεια της ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα η Λουντογκόρετς έπαιξε ένα φιλικό παιχνίδι με το Αννόβερο, στο οποίο ο Κάουλι Ολιβέιρα δεν αγωνίστηκε παρά το γεγονός ότι ήταν υγιής. Μάλιστα ο προπονητής της βουλγαρικής ομάδας, Άντε Σιμούντζα, ρωτήθηκε για το θέμα κι ανέφερε ότι ο παίκτης ανήκει κανονικά στο ρόστερ και πως για τις μεταγραφικές εξελίξεις θα μιλήσει με τη διοίκηση.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάψει να ενδιαφέρεται για τον Κάουλι, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη. Ο βασικός λόγος που κολλάει το θέμα και δεν προχωράει είναι τα λεφτά, καθώς οι πράσινοι δίνουν 1,7 εκ ευρώ ενώ η Λουντογκόρετες εμμένει στην κάλυψη της ρήτρας, η οποία είναι στα 2,5 εκ ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά στο παιχνίδι απόκτησης του Βραζιλιάνου το Τριφύλλι δεν παίζει μόνο του, καθώς υπάρχει στη μέση και η Γεονμπούκ Χιουντάι Μότορς, η οποία έχει καταθέσει επίηση πρόταση στη Λουντογκόρετς.

Μάλιστα έχει καλύψει τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, όμως δεν τον έχει κάνει ακόμα δικό της διότι ο Βραζιλιάνος δεν έχει πειστεί από το project της ομάδας και είναι διστακτικός στο να μετακομίσει στη Σεούλ.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ένας από τους παίκτες που έβλεπαν και συνεχίζουν να βλέπουν με πολύ θετικό μάτι την προοπτική του Παναθηναϊκού και σίγουρα αν υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, τότε ο παίκτης θα πετάξει για την Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News