Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν θέλει την ανανέωση του Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν θέλει την ανανέωση του Μαουρίσιο

Ο Μαουρίσιο είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που συμπαθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δεν θα ήταν αρνητικός στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. 

Όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για τον «Μάου» στο Τριφύλλι. Ο ορισμός του επαγγελματία, δεν πτοείται από οποιαδήποτε κατάσταση και είναι εργατικός.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς πως ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στους «πράσινους».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση και θα ήθελε να επεκταθεί το συμβόλαιό του στην ομάδα. Όπως αναφέρει η Sportday, ο Σέρβος προπονητής θα άναβε το «πράσινο φως» σε μια τέτοια κίνηση, παρά το γεγονός πως η ΠΑΕ αφήνει να διαρρεύσει πως παραμένει ανοικτή σε προτάσεις για το βασικό της «εξάρι»!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News