Παναθηναϊκός: «Ο Ιβάν χάρηκε που τελείωσαν οι μεταγραφές»

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με τις φωνές του Ιβάν στην Κρήτη

Παναθηναϊκός: Έφυγαν 13 ποδοσφαιριστές, ήρθαν 9+2 στην ομάδα!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την περίοδο μεταγραφών καθώς αυτή η περίοδος είναι η πιο δύσκολη για εκείνον.

Όπως μετάδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στο σπορφμ, ο Σέρβος προπονητής πρέπει να είναι σήμερα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο κόσμο.

Ακόμα, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιοβάνοβιτς να συναινέσει σε μεταγραφή αν δεν ήταν απόλυτα σίγουρος.

Τέλος, τόνισε ο κόουτς έχει συγκεκριμένο πλάνο και θέλει να φτιάξει μια ομάδα με σταθερό κορμό στην οποία θα κάνει 2-3 αλλαγές το πολύ κάθε χρόνο και ανάλογα με τις πωλήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Αναμφίβολα, μπορεί να υπήρξε γκρίνια για την καθυστέρηση των μεταγραφών όμως ο τρόπος που λειτουργεί ο Σέρβος κάνει καλό στον Παναθηναϊκό και επίσης δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που σέβεται στο 100% τον Σύλλογο στον οποίο εργάζεται.

Παναθηναϊκός: Έφυγαν 13 ποδοσφαιριστές, ήρθαν 9+2 στην ομάδα!

Το θέμα της ποσότητας έχει συζητηθεί έντονα το καλοκαίρι στην ομάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιθυμεί ένα ακόμη πιο κλειστό ρόστερ από το περσινό.

Από το Τριφύλλι αποχώρησαν 13 ποδοσφαιριστές, οι Μακέντα, Καρλίτος, Αλεξανδρόπουλος, Βέλεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Βιτάλ, Αγιούμπ, Μπεκ, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης και Γκατσίνοβιτς.

Από την άλλη πλευρά, εντάχθηκαν στο «πράσινο» ρόστερ 9 ποδοσφαιριστές, οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μάγκνουσον, Τρουιγιέ, Τσοκάι, Γκάνεα, Λοντίγκιν και Μπερνάρ, ενώ επέστρεψαν στο σύλλογο οι Καμπετσής από Βίλεμ και Σαβιέρ από Εστορίλ.

Συνεπώς, το ρόστερ του Παναθηναϊκού «μίκρυνε» κατά μόλις… δύο ποδοσφαιριστές, ενώ από ότι προέκυψε από το ρεπορτάζ, έγιναν προσπάθειες στο φινάλε της περιόδου για την απόκτηση εξτρέμ.

Βεβαίως και αυτή η διαφορά μπορεί να «γεφυρωθεί» με την άνοδο ενός ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟ Β’ ή την K19…

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News