Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης έστειλε «μήνυμα» στους υπόλοιπους

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Ιωαννίδη - Η απάντηση της ΠΑΕ

Όταν ο Ατρόμητος και ο κάθε Ατρόμητος αποφασίσει να παίξει άμυνα τόσο χαμηλά αυτό που κάνει την διαφορά είναι η ποιότητα στις επαφές.

Η ακρίβεια, τα αγγίγματα στους μικρούς χώρους. Με το που πάτησε τερέν ο Φώτης Ιωαννίδης φαινόταν ότι το γκολ ερχόταν.

Με 10 παίκτες ο αντίπαλος έπαιζε έτσι κι αλλιώς παθητικά με τον Σποράρ να αφήνει τη θέση του και να παριστάνει τον έξτρα χαφ ώστε να υπάρχει ακόμα καλύτερη κυκλοφορία και συνεργασίες.




Όταν μπήκε στο χορτάρι ακόμα ένας βαρύς φορ τα μαρκαρίσματα δεν έβγαιναν, ειδικά βλέποντας τους μεσοεπιθετικούς να κολλάνε τη μπάλα στο πόδι τους και να ψάχνουν διαρκώς το 1-2.

Οι καλές συνεργασίες όπλισαν τον κόσμο με υπομονή παρατηρώντας τους πράσινους να αλλάζουν μπάλα αρμονικά, δίχως να καταφύγουν σε κινήσεις πανικού ή γιόμες.

Εν κατακλείδι, ένα τεράστιο κέρδος για τον Παναθηναϊκό από το ματς με τους Περιστεριώτες είναι ο υψηλόσωμος φορ ο οποίος φώναξε «παρών» σε τρίτο διαδοχικό ματς (ένα κερδισμένο πέναλτι και 2 γκολ μέσα σε μια εβδομάδα) μετά από την πολύμηνη… απουσία του στα προηγούμενα ματς.

Κι αν υπάρχει ένα μεγάλο μάθημα είναι ότι σ’ αυτόν το μαραθώνιο ΟΛΟΙ πρέπει να είναι stand by γιατί ούδείς περισσεύει κι όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News