Παναθηναϊκός: Ο Γκατσίνοβιτς, τα 2 εκατ. ευρώ και ο άλλος δρόμος

Ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής του... Γκατσίνοβιτς!

Αρνητική απάντηση έδωσε η Χοφενχάιμ προς τον Παναθηναϊκό στην πρόταση που της κατέθεσε για νέο, μονοετή δανεισμό του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Το κλαμπ της Bundesliga συζητάει πλέον μόνο προτάσεις για την πώληση του 27χρονου διεθνούς Σέρβου μεσοεπιθετικού, με ένα ποσό πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ, τα οποία -όπως τονίζεται- δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Ως εκ τούτου πλέον, απ’ τη στιγμή που βγήκε εκτός… κάδρου η προοπτική επέκτασης του δανεισμού του Γκατσίνοβιτς, οι “πράσινοι” καλούνται να αποφασίσουν αν θα μπουν στη διαδικασία να ψάξουν κάποια φόρμουλα αγοράς ή συνιδιοκτησίας του Σέρβου άσου ή θα στραφούν οριστικά σε άλλες περιπτώσεις.

Αλλος δρόμος

Οι Γερμανοί δείχνουν να ξεκόβουν νέο δανεισμό, ωστόσο σύμφωνα με τη Sportday, το χθεσινό εκλαμβάνεται κι ένα μήνυμα της Χοφενχάιμ προς τον Παναθηναϊκό τύπου ελάτε να τα βρούμε με άλλον τρόπο.

Κοινώς δεν έχει κλείσει η προοπτική επιστροφής του Γκάτσι αλλά η στάση των Γερμανών οδηγεί τις εξελίξεις προς μία πιθανή πώληση εφόσον ωριμάσουν οι συνθήκες στο οικονομικό σκέλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News