Παναθηναϊκός: Ο Γιόβιτς, οι γκαρντ και ο καλός Νέντοβιτς

«Αντίπαλος» του Τσιτσιπά... ο Νέντοβιτς! (pic)

Βλέπουμε ότι ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τον Γιόβιτς και λοξοκοιτά προς ΗΠΑ στα κοψίματα του ΝΒΑ.

Η ομάδα έχει ανάγκη από έναν περιφερειακό με καλό σουτ και ακόμα καλύτερο σκανάρισμα γηπέδου που θα βελτιώσει τις αποστάσεις.

Παράλληλα χρειάζεται αυτός ο παίκτης να έχει και μέγεθος, αφού με τα χαμηλά ύψη Πέρι και Μέικον, ο μοναδικός γκαρντ που ακουμπά τα δύο μέτρα είναι ο Μποχωρίδης (που δεν νομίζουμε να υπολογίζεται) και ο Σαντ Ρος που όμως καταχρηστικά κατεβαίνει χαμηλά, αφού ο άνθρωπος είναι τριάρι.

Την ίδια στιγμή ο προβληματισμός μεγαλώνει αφού ο νο1 σταρ του ρόστερ, Νεμάνια Νέντοβιτς περνά μεγάλο λούκι, με σημαντικότερο αυτό της αποχής του από τα παρκέ, αφού έχει να παίξει οργανωμένο μπάσκετ από τον περασμένο χειμώνα, δηλαδή κοντά ένα χρόνο.

Είναι δεδομένο ότι θα έχει πρόβλημα ρυθμού στην αρχή μόνο που έτσι όπως είναι η ομάδα χρειάζεται τον καλό Νέντοβιτς…χθες.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News