Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς... κοιμάται ήσυχος με Ιωαννίδη

Ιωαννίδης: Ο X-factor του Παναθηναϊκού!

Πάλι επιδραστικός και στη Μαγνησία με την πασούλα-πάρε-βάλε στο 0-1 ο Φώτης Ιωαννίδης. Στην καλύτερή του κατάσταση από τότε που είναι στην ομάδα, θέλει 2-3 σερί ματς με γκολ για να ανέβει level.

Τις ευκαιρίες του για να γίνει βασικός τις πήρε πέρσι. Φέτος κατέληξε ρεζέρβα του Σπόραρ αν κι αυτό δεν αφορά την στενή έννοια του όρου.

Έτσι κι αλλιώς στο μοντέρντο ποδόσφαιρο η έννοια παγκίτη είναι πολύ σχετική. Αμα το πάρουμε στατιστικά ο μικρός έχει συνεισφέρει όσα σχεδόν και ο Σλοβένος συμπαίκτης του.

Κέρδισε πέναλτι από τον Άβιλα στην τελευταία φάση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Χάρις στις καλές τοποθετήσεις του έδωσε γκολ που έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στα ματς με Παναιτωλικό και Ατρόμητο.




Ο Ιωαννίδης δεν είναι αναπληρωματικός στον Παναθηναϊκό, με την έννοια του «δεύτερου», του παίκτη δηλαδή που δεν εμπιστεύεται ο προπονητής και μπαίνει όταν ο κόουτς θέλει να ξεκουράσει τις βεντέτες του.

Ίσα- ίσα. Ο Φώτης χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος κοιμάται ήσυχος γνωρίζοντας ότι έχει δίπλα του πάντα διαθέσιμο έναν ποδοσφαιριστή στην περίπτωση που χρειαστεί να θέσει σε εφαρμογή plan B.

Αν έβαζε και το γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα γινόταν σήμερα ΧΑΜΟΣ με την πάρτη του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News