Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς και οι άλλοι τρεις της λίστας

Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Λάζλο Μπόλονι έκανε φέτος μεγάλα λάθη, έδειξε πως είναι μέτριος αξιολογητής ατομικού ταλέντου, είχε ευθύνη για το φοβικό πρόσωπο που έδειχνε η ομάδα απέναντι στα…χωριά όμως από την άλλα δεν είχε λόγο στο ρόστερ που διαμορφώθηκε το καλοκαίρι.

Παρά τα …εγκλήματα που έγιναν βρήκε τον τρόπο το χειμώνα να σουλουπώσει το πράγμα, το τριφύλλι «μαζεύτηκε», βέβαια το ταβάνι παρέμεινε, αλλά το πιο δύσκολο είναι να σταματήσεις την κατηφόρα!

Το γεγονός ότι μπήκε «φρένο» κι άρχισε μια (στιγμιαία) ανοδική πορεία σημαίνει πως δουλειά έγινε. Σύντομα θα δούμε τι ψάρια πιάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μπορεί για την καθημερινή δουλειά στο Κορωπί να παίξουν σημαντικό ρόλο οι συνεργάτες του, όμως είναι νόμος ότι την καλή και την άσχημη δουλειά του επιτελείου την πιστώνεται/ χρεώνεται ο πρώτος προπονητής.

Ακόμα κι αν θεωρήσουμε τους βοηθούς του Σέρβου αυθεντίες το θετικό πρόσημο θα πάει σε αυτόν που τους έφερε στο Κορωπί.

Ας μην ξεχνάμε ότι το ανάθεμα που έφαγε ο Μπόλονι επειδή κουβάλησε μαζί του τον στριφνό και …καυγατζή Κουζνέτσοφ (που πρόλαβε να τσακωθεί με την μισή ομάδα) ήταν άνευ προηγουμένου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News