Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δεν «μάσησε»

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Ιβάν δεν έχει ονόματα και αποδοχές

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα επιβάλλει το νόμο του στον αγωνιστικό χώρο.

Θα έχει την κατοχή, θα ανεβοκατεβάζει το τέμπο, θα πιέζει, θα είναι το αφεντικό του παιχνιδιού. Εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα είχαμε για τον Παναθηναϊκό που βλέπαμε προ Σέρβου τεχνικού.

Ο οποίος συνήθως περιοριζόταν σε παθητικό ρόλο και προσπαθούσε να αντισταθμίσει με αμυντικογενή λογική την έλλειψη ποιότητας κόντρα στους ανταγωνιστές του.

Ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ είχε διδαχτεί να παίζει ποδόσφαιρο αναμονής. Δεν είχαν υιοθετήσει οι περισσότεροι πράσινοι πρότυπα συμπεριφοράς σε στυλ κυριαρχίας.

Τα πράγματα άλλαξαν αφού όλοι έχουν κατηχηθεί σε πιο επιθετικό στυλ και το τριφύλλι έχει ομορφότερη ροή στο παιχνίδι του.

Το δύσκολο για τον Γιοβάνοβιτς ήταν να κερδίσει χρόνο μέσα από διαδοχικές ήττες για να εμφυσήσει στην ομάδα τη νοοτροπία του.

Η αλλαγή έπρεπε να υποστηριχτεί με αποτελέσματα, κάτι που δεν συνέβη. Ο κόουτς τα κατάφερε περνώντας μέσα από Συμπληγάδες γιατί η υπομονή έχει εξαντληθεί χρόνια στο Τριφύλλι, αλλά ο Σέρβος πίστευε ότι θα κερδίσει το στοίχημα και σήμερα όλοι του βγάζουν το καπέλο.

Δημήτρης Στρατής

Χαμόγελα για την επιστροφή Αλεξανδρόπουλου!

Παναθηναϊκός: Ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος είναι και επίσημα ο νέος γιατρός του Παναθηναϊκού.

Ο χειρούργος ορθοπεδικός επιστρέφει στο Τριφύλλι μετά από 1,5 χρόνο και θα έχει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον γιατρό Άγγελο Ντίνα.

Ο Αλεξανδρόπουλος είχε δουλέψει με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα οι οποίοι είχαν μείνει πολύ ικανοποιημένοι μαζί του σε όλους τους τομείς και κυρίως στη συνέπεια.

Το ίδιο μπορεί να καταφέρει και με τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Χρήστο Κόντη οι οποίοι είναι πολύ απαιτητικοί από το ιατρικό τιμ.

Αναμφίβολα μιλάμε για μία πολύ σημαντική επιστροφή για τον Παναθηναϊκό, σε κρίσιμη καμπή της σεζόν, που οι απαιτήσεις έχουν εκτοξευτεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News